Σάρι: «Θέλω να επιστρέψω στην Ιταλία»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε στο περιοδικό «Vanity Fair» για την αγάπη του για την Ιταλία και την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Σάρι: «Θέλω να επιστρέψω στην Ιταλία»

Ο Μαουρίσιο Σάρι είναι πολύ πιθανό ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους. Ο Ιταλός τεχνικός είχε τις πρώτες επαφές με τη διοίκηση των «μπιανκονέρι», η οποία ψάχνει το διάδοχο του Μάσιμο Αλέγκρι.

Ο Σάρι με συνέντευξη του στο περιοδικό «Vanity Fair» δήλωσε πως θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά στο αγγλικό πρωτάθλημα:

«Για εμάς τους Ιταλούς η κλήση από κάποια ομάδα της χώρας μας είναι ισχυρή. Αισθάνομαι ότι κάτι λείπει, ήταν μία δύσκολη χρονιά, αρχίζω να αισθάνομαι το βάρος της έλλειψης των φίλων μου και των ηλικιωμένων γονέων που σπάνια βλέπω.
Αλλά στην ηλικία μου, έχω μόνο επαγγελματικές επιλογές, δεν θα μπορώ να εργαστώ για 20 χρόνια, είναι σκληρή δουλειά, ο πάγκος».

Ο Σάρι λέει ότι η σχέση του με τους οπαδούς της Νάπολι δεν θα αλλάξει ακόμα κι αν μετακινηθεί σε αντίπαλο ιταλικό σύλλογο.

«Οι Ναπολιτάνοι γνωρίζουν την αγάπη που αισθάνομαι γι 'αυτούς, επέλεξα να μετακομίσω στο εξωτερικό πέρυσι και να μην πάω σε μια ιταλική ομάδα», είπε ο προπονητής της Νάπολι για μία τριετία, από το 2015 έως το 2018.

«Η σχέση δεν θα αλλάξει, αφοσίωση σημαίνει να δίνεις το 110% όταν βρίσκεσαι εκεί, τι σημαίνει να είσαι πιστός;»