Φεύγει από την Άρσεναλ ο Λιχτστάινερ

Ο Στέφαν Λιχτστάινερ αποχωρεί από την Άρσεναλ, καθώς έληξε το συμβόλαιό του.

Φεύγει από την Άρσεναλ ο Λιχτστάινερ

Παρελθόν αποτελεί κι επίσημα από την Άρσεναλ ο Στέφαν Λιχτστάινερ, καθώς το συμβόλαιό του με την Λονδρέζικη ομάδα έληξε.

Ο 35χρονος Ελβετός ήταν η πρώτη μεταγραφή των «κανονιέρηδων» το καλοκαίρι του 2018 και αποκτήθηκε ως δεύτερη επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας και όταν πήρε τη θέση του τραυματία Έκτορ Μπεγερίν δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ουνάι Έμερι, ο οποίος στη συνέχεια προτίμησε τον Άινς Μέιτλαντ Νάιλς.

O Λιχτστάινερ αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με την φανέλα της Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο παίκτης έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας μέσω instagram μαζί με ένα κολάζ από φωτογραφίες.

«Ήμασταν κοντά στο να προσθέσουμε ένα σημαντικό κεφάλαιο σε αυτήν την εκπληκτική ιστορία του συλλόγου. Αλλά το να είσαι κοντά… δυστυχώς δεν είναι αρκετό. Είναι δύσκολο να το αποδεχθείς. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Στόχος μας ήταν να φέρουμε την Arsenal στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο και να κερδίσουμε τρόπαια. Και τα δύο ανήκουν σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Εύχομαι απλά τα καλύτερα στους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και το επιτελείο του, τους σκληρά εργαζόμενους και όλους τους «Κανονιέρηδες. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα μας μπορεί να ολοκληρώσει την αποστολή μας την επόμενη σεζόν. Λάτρεψα που ήμουν μέρος αυτού του συλλόγου. Ήταν μια σπουδαία πρόκληση και εμπειρία χωρίς ευτυχισμένο τέλος, δυστυχώς. Σας ευχαριστώ πολύ για την τεράστια υποστήριξη. Το εκτιμώ πολύ!», ήταν το μήνυμά του.