Στοιχηματική εταιρία «βλέπει» τον Τουρέ στην Άντερλεχτ (pic)

Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, μία στοιχηματική εταιρία στην Αγγλία δίνει σε αρκετά χαμηλή απόδοση την ένταξη του Γιάγια Τουρέ στην Άντερλεχτ.

Στοιχηματική εταιρία «βλέπει» τον Τουρέ στην Άντερλεχτ (pic)

Η Άντερλεχτ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βίνσεντ Κομπανί ως παίκτη-προπονητή, ενώ ο Βέλγος πήρε μαζί του για βοηθό τον προπονητή των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι, Σάιμον Ντέιβις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής «Voetbalprimeur», υποψίες κινεί η βρετανική στοιχηματική εταιρία «The Sportsman Bet», για μετακίνηση του Γιάγια Τουρέ στην Άντερλεχτ, η οποία δίνει απόδοση 2.00 για να τον αποκτήσει ως ποδοσφαιριστή.


Δείτε την ανάρτηση:

Πριν από σχεδόν ένα μήνα είχε γίνει γνωστό μέσω του μάνατζερ του Ιβοριανού μέσου, Ντμίτρι Σέλουκ πως ο Τουρέ θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο ο ίδιος διέψευσε τα λεγόμενα του Ουκρανού, ενώ δημοσιεύματα από το εξωτερικό ανέφεραν πως ομάδες από το MLS και η Κινγκντάο, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Κίνας, εξετάζουν τη περίπτωσή του.

Ο Κομπανί υπήρξε συμπαίκτης του Τουρέ στην Μάντσεστερ Σίτι για μία οχταετία (2010-18), ενώ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Βέλγιο με την φανέλα της Μπέβερεν.