Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του (pic)

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα της Νοέλια Λόπες

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του (pic)

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες έχασε την ζωή του το Σάββατο (1/6) το μεσημέρι σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία μόλις 35 χρονών βυθίζοντας σε πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την απώλεια του.

Συγκλονίζει ο γιος του Ρέγιες: «Αυτή είναι η τελευταία φορά μπαμπά...» (pic)

Η σύζυγος του Νοέλια Λόπες έγραψε στο Instagram τα εξής λόγια: «Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω, βοήθησε με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας.

Αγάπη της ζωής μου, δεν μπορώ ν' αντέξω αυτόν τον πόνο, πόσο μόνες μας αφήνεις. Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω. Σήμερα πρέπει να σε αποχαιρετίσω, αλλά δεν έχω δυνάμεις, θα σου πω ένα εις το επανιδείν γιατί εγώ κι εσύ θα είμαστε αιώνια μαζί.

Περίμενέ με ζωή μου, θα είμαστε ξανά οικογένεια όπου θα βρίσκεσαι. Βοήθησέ με γκορδίτο (παρατσούκλι του Ρέγιες) γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα. Βοήθησέ με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας. Δώσε μου δύναμη, αυτή που δεν έχω. Θα σε σκεφτόμαστε και θα ζεις πάντα στις καρδιές μας.

Μας έδωσες την καλύτερη ζωή και μας αφήνεις τις καλύτερες αναμνήσεις. Στα μάτια της Νοέλια θα με κοιτάς και στο χαμόγελο της Τριάνα θα χαμογελάς μαζί μου. Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα».