Έπεσε στο 97’ η Γκαζελέκ Αζαξιό του Μπα (vid)

Έσπασαν καρδιές στον αγώνα μπαράζ της Αζαξιό με τη Λε Μαν με τον στόπερ του Ολυμπιακού να είναι βασικός.

Έπεσε στο 97’ η Γκαζελέκ Αζαξιό του Μπα (vid)

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο αγώνας ρεβάνς ανάμεσα σε Γκαζελέκ Αζαξιό και Λε Μαν με έπαθλο μία θέση στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Ένα ματς που είχε ενδιαφέρον και για τον Ολυμπιακό, αφού στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αγωνίστηκε ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος ανήκει στους Πειραιώτες και έχει παραμείνει στην ομάδα της Κορσικής με τη μορφή του δανεισμού.

Ο Μπα αγωνίστηκε βασικός και μάλιστα ως δεξί στόπερ αυτή τη φορά. Στο πρώτο παιχνίδι ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού είχε παίξει ως δεξί μπακ. Στο πρώτο παιχνίδι η Γκαζελέκ είχε νικήσει εκτός έδρας με 2-1.

Στη ρεβάνς η Λε Μαν άνοιξε το σκορ στο 73’ με το Μπόισιε. Οι δύο ομάδες έδωσαν μία μεγάλη «μάχη» για να κερδίσουν μία θέση στην δεύτερη κατηγορία. Η Γκαζελέκ είχε τεράστια ευκαιρία στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων να «κλειδώσει» την άνοδο της, αλλά έχασε πέναλτι.

Έτσι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων η Λε Μαν σημείωσε και δεύτερο γκολ ανάποδο ψαλίδι από τον Σορό και αυτή είναι η ομάδα που πήρε την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Σοκ για τον Ουσεϊνού Μπα και την Γκαζελέκ Αζαξιό που χάνει μέσα από τα χέρια της την παραμονή στην κατηγορία. Ο Σενεγαλέζος αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού προκειμένου να τον τσεκάρει και ο Πέδρο Μαρτίνς και να αποφασίσει αν θα πάρει θέση στο ρόστερ.

Δείτε το γκολ που χάρισε τη νίκη και την άνοδο στη Λε Μαν

Σε ένα ματς παίχτηκε έληξε μετά από εννιά λεπτά καθυστερήσεων και είχε αυτή τη δραματική εξέλιξη δεν έλειψαν και οι εντάσεις και τα μικροεπεισόδια.