Κορυφαίος... συλλέκτης τροπαίων ο Πέδρο!

Με την κατάκτηση του φετινού Europa League, ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι αύξησε τη... συλλογή του σε ευρωπαϊκά τρόπαια και κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ.

Κορυφαίος... συλλέκτης τροπαίων ο Πέδρο!

Ο φετινός τελικός του Europa League εξελίχθηκε σε... παράσταση για έναν ρόλο, αφού στο β' ημίχρονο η Τσέλσι πέτυχε τέσσερα γκολ συντρίβοντας την Άρσεναλ με σκορ 4-1 και φτάνοντας στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Τελικός Europa League: Μπλε ραψωδία: Η Τσέλσι 4-1 την Άρσεναλ

Μια ακόμη σπουδαία επιτυχία σε συλλογικό επίπεδο για την Τσέλσι, αλλά και μοναδικό επίτευγμα για τον Πέδρο Φερνάντεθ Λεδέσμα, τον βραχύσωμο επιθετικό των «μπλε», ο οποίος με την κατάκτηση του Europa League αύξησε τη... συλλογή του σε ευρωπαϊκά τρόπαια και κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ.

Ο Πέδρο κάνει το Τσέλσι - Άρσεναλ 2-0 (vid)

Ειδικότερα, ο παλιός άσος της Μπαρτσελόνα και νυν της Τσέλσι έχει πλέον στην κατοχή του το Champions League, το Europa League, το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, το πρωτάθλημα Αγγλίας και Ισπανίας, τρία Ισπανικά Κύπελλα, τέσσερα Super Cup Ισπανίας, ένα FA Cup, τρία Super Cup της UEFA και δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων!

Αναμφίβολα ένα αξιοζήλευτο παλμαρέ, το οποίο δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο στον κόσμο, ενώ ο ίδιος ο Πέδρο δηλώνει... αχόρταγος κι έτοιμος να διεκδικήσει κι άλλα τρόπαια στο μέλλον!