Διεθνής διασυρμός για Παναθηναϊκό εξαιτίας της αποχής των παικτών (pic)

Τo BBC αφιέρωσε άρθρο του για να περιγράψει τα πάθη των απλήρωτων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Διεθνής διασυρμός για Παναθηναϊκό εξαιτίας της αποχής των παικτών (pic)

Αναλυτικά το δημοσίευμα του BBC:

«Οι παίκτες της κορυφαίας ομάδας του Παναθηναϊκού κάνουν απεργία για να διαμαρτυρηθούν για τους οφειλόμενους από πέρσι μισθούς τους. Οι ποδοσφαιριστές, που περιμένουν ακόμα τη δόση του Δεκεμβρίου και δεν έχουν πληρωθεί μέσα στο 2018, ξεκίνησαν την απεργία από τη Δευτέρα.

Το αθηναϊκό κλαμπ είπε στο BBC Sport πως οι παίκτες θα πάρουν την πληρωμή του Δεκεμβρίου την Πέμπτη και τότε αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Το παιχνίδι της Super League απέναντι στον τέταρτο της βαθμολογίας Ατρόμητο την Κυριακή, αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά.

Ο Παναθηναϊκός, 20 φορές πρωταθλητής Ελλάδας, είναι ένατος στο πρωτάθλημα και την τελευταία εβδομάδα τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών καθώς δεν μπόρεσε να πληρώσει τα χρέη του στον Γερμανό, πρώην αμυντικό του, Γενς Βέμερ. Είναι το τελευταίο από μια σειρά περιστατικών στη Super League αυτή τη χρονιά.

Την τελευταία εβδομάδα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τιμωρήθηκαν με 400.000 ευρώ και διατάχθηκαν να πάνε σε… διακοπές από τον πρόεδρο του κλαμπ λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων. Τον τελευταίο μήνα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με τρία χρόνια αποκλεισμό για την εισβολή του στο γήπεδο με όπλο, στη διάρκεια ενός ντέρμπι με την ΑΕΚ».