Ρόμα: Σκέφτεται να φύγει ο Τζανιόλο επειδή λήστεψαν τη μητέρα του!

Ο Νικολό Τζανιόλο είδε τη μητέρα του να πέφτει θύμα ληστείας στη Ρώμη για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα και δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του, κλείνοντας παράλληλα το... μάτι σε Γιουβέντους και Τότεναμ οι οποίες κοιτάνε ζεστά την περίπτωσή του. 

 
Ρόμα: Σκέφτεται να φύγει ο Τζανιόλο επειδή λήστεψαν τη μητέρα του!

Η 42χρονη Φραντσέσκα Κόστα είχε γίνει διάσημη στο φίλαθλο κοινό της Ιταλίας λόγω της έντονης δραστηριότητάς της στο Instagram όπου έκανε μεταξύ άλλων και αναφορές στο γιο της, Νικολό Τζανιόλο. Παρόλα αυτά, τις τελευταίες μέρες οι ειδήσεις που την αφορούν δεν είναι καθόλου ευχάριστες.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μέσα σε διάστημα μόλις 1,5 μήνα έχει πέσει δύο φορές θύμα ληστείας. Τον περασμένο Απρίλιο της έκλεψαν τη μοτοσυκλέτα, ενώ παράλληλα, προσφάτως δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή την πλησίασαν και της έκλεψαν την τσάντα και το ρολόι.

Τα παραπάνω περιστατικά, προκάλεσαν την αντίδραση του Νικολό Τζανιόλο, με τον 19χρονο διεθνή μέσο της Ρόμα να διηγείται την ιστορία μέσω Instagram, δίχως να κρύβει τον προβληματισμό του.

«Η μαμά μου για δεύτερη φορά ευχαριστεί αυτούς που επέτρεψαν στους εαυτούς τους να κλέψουν κάτι που δεν τους ανήκει. Πάρα πολύ εύκολο να βλέπεις μία γυναίκα μόνη, να την απειλείς και να της κλέβεις προσωπικά αντικείμενα. Μετά μην παραπονιέστε», ήταν το σχόλιο του Τζανιόλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ιταλικά μίντια η τελευταία φράση του Τζανιόλο δεν είναι τυχαία αλλά συνδέεται με τα σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται να φύγει από την Ρόμα, με τις Γιουβέντους και Τότεναμ να... παραμονεύουν στη γωνία.