Γαλατάσαραϊ-Μπασακσεχίρ 2-1: Πρωταθλήτρια με... επεισόδια (vids)

Η Γαλατάσαραϊ επικράτησε της Μπασακσεχίρ με 2-1 και κατέκτησε το πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από επεισόδια.

Γαλατάσαραϊ-Μπασακσεχίρ 2-1: Πρωταθλήτρια με... επεισόδια (vids)

Η Γαλατάσαραϊ επικράτησε στην «Turk Telekcom Arena»της Μπασακσεχίρ με 2-1 για την προτελευταία αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος και κατέκτησε το νταμπλ.

Ο αγώνας στιγματίστηκε από βροχή αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς των γηπεδούχων, όταν στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ριγιάντ Μπάγιτς άνοιξε το σκορ για την Μπασακσεχίρ, με αποτέλεσμα ο Μαχμούντ Τεκντερίμ να δεχθεί ένα μπουκαλάκι με νερό στο κεφάλι.

Τα πράγματα ηρέμησαν και η Γαλατασαράϊ έφτασε στην ανατροπή με τα γκολ των Φεγκουλί (47') και Ονιεκουρού (64'), ωστόσο το παιχνίδι σταμάτησε αρκετές φορές, επειδή ο διαιτητής χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR.

Τα επεισόδια δεν έλειψαν και πριν από την έναρξη του αγώνα, καθώς αρκετοί οπαδοί της Γαλατάσαραϊ βρέθηκαν στον δρόμο και πέταξαν αντικείμενα στο πούλμαν της Μπασακσεχίρ.

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο δέχθηκε επίθεση από παίκτες των γηπεδούχων, οι οποίοι τον έσπρωξαν και κινδύνεψε να τραυματιστεί σοβαρά.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Το 0-1

Το 1-1

Το 2-1