Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις 0-2: Aρνητικό ρεκόρ για τη «βασίλισσα» (highlights)

Με αρνητικό ρεκόρ και ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την Μπέτις εντός έδρας. 

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις 0-2: Aρνητικό ρεκόρ για τη «βασίλισσα» (highlights)

Μία καταστροφική χρονιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς την 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga και σε ένα αδιάφορο ματς, γνώρισε στο «Μπερναμπέου» την ήττα με 2-0 από την Μπέτις και ταυτόχρονα τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Σκόρερ οι Μοράν στο 61' και Χεσέ στο 75'.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Βασίλισσα» σημείωσε αρνητικό ρεκόρ 17ετίας, αφού δεν κατάφερε να μαζέψει περισσότερους από 70 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Κάτι που είχε να γίνει από τη σεζόν 2001-2002.

Εκτός απροόπτου, αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα της «βασίλισσας» για κάποιους παίκτες, όπως τον Νάβας, τον Νάτσο, αλλά και τον Μπέιλ, ο οποίος έμεινε στον πάγκο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Μόντριτς, Γιορέντε, Φέντε Βαλβέρδε (69' Ίσκο), Μαριάνο Ντίαθ (Μάρκο Ασένσιο), Βινίσιους Ζούνιορ, Μπενζεμά (77' Λούκας Βάθκεθ).

ΜΠΕΤΙΣ: Πάου Λόπεθ, Γκερέρο, Μαντί, Μπάρτρα, Φεντάλ, Χούνιορ Φίρπο, Ουίλιαμ Καρβάλιο (90+1' Σίντνεϊ), Γκουαρδάδο, Καπτούμ (68' Χεσέ Ροντρίγκεθ), Λο Τσέλσο, Λόρεν (74' Τέγιο).

Δείτε τα Highlights του αγώνα: