Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ 6-0: Έγραψε ιστορία με το τρεμπλ (highlights)

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε 6-0 τη Γουότφορντ στο Γουέμπλεϊ και κατέκτησε το τρεμπλ στην Αγγλία.

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ 6-0: Έγραψε ιστορία με το τρεμπλ (highlights)

H Μάντσεστερ Σίτι έγινε η πρώτη ομάδα στην Αγγλία που φτάνει στην κατάκτηση του τρεμπλ. (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ). Έφτασε σε αυτό το κατόρθωμα σκορπίζοντας τη Γουότφορντ στον τελικό με 6-0.

Τρία γκολ σημείωσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ που έγραψε επίσης ιστορία καθώς έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης που πετυχαίνει χατ-τρικ στον τελικό μετά από τους Τάουνλι (1890), Λόγκαν (1894), Μόρτενσεν (1953).

Kι όμως η Γουότφορντ ήταν εκείνη που άγγιξε πρώτη το γκολ καθώς στο 11’ ο Έντερσον σταμάτησε τον Περέιρα. Στο 26’ όμως, μετά από λάθος του Ντουκουρέ ο Νταβίντ Σίλβα έκανε το 1-0. Στο 38’ ο Ζέσους με πλασέ έκανε ήρωα τον Στέρλινγκ που έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία).

Στο 61’ η Σίτι με τον Ντε Μπρόινε έφτασε το 3-0 και στο 68’ o Βέλγος έδωσε την ασίστ στον Ζέσους για το 4-0. Στο 81’ ο Στέρλινγκ σε κενή εστία σημείωσε το 5-0 και στο 87’ έφτασε στο χατ-τρικ με το 6-0.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ζιντσένκο, Κομπανί, Γουόκερ, Λαπόρτ, Γκιντογκάν (73’ Σανέ), Μαχρέζ (55’ Ντε Μπρόινε), Μπερνάρντο Σίλβα, Νταβίντ Σίλβα (79’ Στόουνς),Στέρλινγκ Ζέσους

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Γκόμες, Χολέμπας, Μαριάπα, Κάθκαρτ, Φεμένια, Καπού, Ντουκουρέ, Περέιρα (66’ Γκρέι), Ντίνεϊ, Χιουζ (73’ Κλέβερλι), Ντεουλοφέου (66’ Σαξές)

Δείτε τα highlights του αγώνα