Bundesliga: Πρωταθλήτρια η Μπάγερν, στο Champions League η Λεβερκούζεν (highlights)

Η Μπάγερν κατέκτησε το 7ο διαδοχικό πρωτάθλημα σε μία κούρσα που κράτησε ως και την τελευταία αγωνιστική.

Bundesliga: Πρωταθλήτρια η Μπάγερν, στο Champions League η Λεβερκούζεν (highlights)

Η Μπάγερν Μονάχου είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας για 7η διαδοχική χρονιά και 28η συνολικά στην ιστορία της, κατακτώντας το πρωτάθλημα με δύο βαθμούς διαφορά από την Ντόρτμουντ.

Το παιχνίδι με την Άιντραχτ ήταν ξεχωριστό, καθώς ήταν η τελευταία φορά που αγωνίστηκαν με τον σύλλογο της Βαυαρίας οι Ρόμπεν, Ριμπερί και Ραφίνια.

Στο Champions League εξασφάλισε συμμετοχή η Λεβερκούζεν, στους ομίλους του Europa League οι Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ, στα προκριματικά η Άιντραχτ.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ κόντρα στην Άιντραχτ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν. Στο 26' έφτασε και σε δεύτερο τέρμα όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ με την χρήση του VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί και παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκαν στο 50' με τον Χάλερ, το σκορ έγινε 3-1 σε πέντε λεπτά (53',58').

Τα τελευταία γκολ της χρονιάς ανήκαν στους ήρωες της ομάδας, Ριμπερί και Ρόμπεν, οι οποίοι αποχαιρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο.

Η Ντόρτμουντ πήρε μία γλυκόπικρη νίκη 2-0 στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Ο Τζέιντον Σάντσο έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 45ο λεπτό, ενώ το τελικό 2-0 έκανε ο Μάρκο Ρόις στο 54'.

Η Βόλφσμπουργκ σφράγισε την επιστροφή της στην Ευρώπη με οχτάρα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, ενώ η Λεβερκούζεν, η οποία επίσης θα αγωνίζεται στο Europa League τη νέα σεζόν επικράτησε της Χέρτα με 5-1 εκτός έδρας.

Μπάγερν-Άιντραχτ 5-1

Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ 0-2

Χέρτα-Λεβερκούζεν 1-5

Μάιντζ-Χόφενχαϊμ 4-2

Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ 8-1

Σάλκε-Στουτγκάρδη 0-0

Βέρντερ Βρέμης-Λειψία 2-1