Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Γιόβιτς

Οι «μερένχες» ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού από την Άντραχτ έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο SkySports

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Γιόβιτς

Με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Λούκα Γιόβιτς. Όπως ανέφερε το βρετανικό δίκτυο «SkySports», οι «μερένχες» ήρθαν σε συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού έναντι του ποσού των 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Από αυτά, η Μπενφίκα θα εισπράξει από την Άιντραχτ ένα ποσό κοντά στα 11 εκατομμύρια ευρώ, με βάση τον σχετικό όρο που υπήρχε στη συμφωνία των δύο συλλόγων, όταν ο παίκτης άφησε τους «αετούς» για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον γερμανικό σύλλογο.

Από την πλευρά του ο 21χρονος άσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους μαδριλένους για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα αμείβεται με το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα της Φρανκφούρτης, ο Λούκα Γιόβιτς πέτυχε συνολικά 36 γκολ σε 74 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

Την εφετινή σεζόν σκόραρε 17 φορές σε 31 ματς του γερμανικού πρωταθλήματος, ενώ σημείωσε άλλα 10 τέρματα στο Europa League, όπου η πορεία της Άιντραχτ ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά με τον αποκλεισμό από την Τσέλσι.