Νέο συμβόλαιο της Παρί στον Μπουφόν

Ο Ιταλός τερματοφύλακας παραδέχτηκε ότι έχει στα χέρια του πρόταση από τους «πρωτευουσιάνους» για να παραμείνει στην ομάδα

Νέο συμβόλαιο της Παρί στον Μπουφόν

Πρόταση στον Τζιανλουίτζι Μπουφόν έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ιταλό τερματοφύλακα να αποχωρεί από το έμψυχο δυναμικό των «πρωτευουσιάνων» το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τους πρωταθλητές Γαλλίας ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ φήμες ανέφεραν το τελευταίο διάστημα πως ο προπονητής Τόμας Τούχελ δεν τον περιελάμβανε στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Για το σχετικό θέμα ο 41χρονος πορτιέρο είπε: «Η Παρί μού πρόσφερε νέο συμβόλαιο. Θα συναντηθούμε και θα αποφασίσουμε αν θεωρούμε σωστό να συνεχίσουμε μαζί. Είναι πολύ ευχάριστο που η ομάδα αναγνωρίζει την προσπάθειά μου».

Όσον αφορά τη ζωή στο Παρίσι, τόνισε κλείνοντας: «Προσωπικά είμαι χαρούμενος στο Παρίσι, ζω κάτι που θα ήθελα να απολαύσω στα 40 μου. Στην Ιταλία έχουμε λανθασμένη εντύπωση για κάποια άλλα πρωταθλήματα, αλλά δεν πρέπει να τα υποτιμάμε».