«Πωλητήριο της Λας Πάλμας σε Ματέο Γκαρσία»

Αποχωρήσεις παικτών περιλαμβάνει η διαδικασία ελάφρυνσης του μπάτζετ της Λας Πάλμας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «La Provincia»

«Πωλητήριο της Λας Πάλμας σε Ματέο Γκαρσία»

Σε πωλήσεις και αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών θα προβεί το εφετινό καλοκαίρι η Λας Πάλμας, προκειμένου να μειώσει την οικονομική της ζημία από το περσινό έτος. Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα «La Provincia», ο σύλλογος «θα βγάλει χρήματα για να αντιμετωπίσει αυτό το «αιματηρό» οικονομικό σενάριο», ενώ παράλληλα τόνισε πως «η οροφή για τους μισθούς θα πέσει από τα 19,2 εκατομμύρια ευρώ στα 8, ενώ το μεταγραφικό μπάτζετ θα μειωθεί από τα 38 εκατομμύρια ευρώ στα μόλις 12».

Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει ήδη τα δύο πρώτα ονόματα από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας των Κανάριων Νήσων που θα αποτελέσουν παρελθόν και υπογραμμίζει πως «η διαδικασία των αποχωρήσεων ξεκινά με τις πωλήσεις των Ματέο και Ριβέρα».

Ο πρώτος αγωνίστηκε την εφετινή αγωνιστική περίοδο στη χώρα μας με τα χρώματα του Άρη ως δανεικός από την Λας Πάλμας και στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε 11 γκολ σε 30 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος, σημειώνεται πως, η Λας Πάλμας βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας έπειτα από το πέρας 38 αγωνιστικών στην κατηγορία.