Ανανέωσε ο Σκρίνιαρ στην Ίντερ

Οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό ως το 2023

Ανανέωσε ο Σκρίνιαρ στην Ίντερ

Με τα χρώματα της Ίντερ θα συνεχίσει να αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια ο Μίλαν Σκρίνιαρ. Οι «νερατζούρι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας ως το 2023 κι έβαλαν έτσι τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του παίκτη από το έμψυχο δυναμικό τους ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 24χρονος στόπερ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο σύλλογο του Μιλάνου, με αποτέλεσμα να τραβήξει τα βλέμματα ουκ ολίγων ευρωπαϊκών συλλόγων που «έριζαν» για την απόκτησή του.

Μεταξύ αυτών και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στράφηκε στην περίπτωση του Σλοβάκου για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, εξαιτίας του υψηλού κόστους για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί από την Νάπολι, η οποία αξιώνει 100 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της.

Ο Σκρίνιαρ αποκτήθηκε από την Ίντερ το καλοκαίρι του 2017 από την Σαμπντόρια και στο διάστημα της παρουσίας του στον σύλλογο του Μιλάνου μετράει μέχρι σήμερα 80 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την Ίντερ και είμαι περήφανος που θα φοράω αυτή τη φανέλα στο μέλλον», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.