Αφιερωμένη στο «τρεμπλ» του 1999 η νέα εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ αποκάλυψε τη νέα της εμφάνιση που θα είναι αφιερωμένη στη μαγική της πορεία πριν από 20 χρόνια με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της

Αφιερωμένη στο «τρεμπλ» του 1999 η νέα εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τη φανέλα που θα φορούν οι παίκτες της την επόμενη αγωνιστική περίοδο παρουσίασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι νέες εμφανίσεις των «κόκκινων διαβόλων» είναι εμπνευσμένες από την "μαγική" πορεία της ομάδας την σεζόν 1998/99, όταν με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο έφτασαν στην κατάκτηση του «τρεμπλ» (σ. πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League), επίτευγμα που από τότε δεν έχει καταφέρει να επαναλάβει καμία ομάδα στην Αγγλία.

Το αξιοσημείωτο όσον αφορά την εμφάνιση είναι οι αριθμοί 90+1 και 90+3 που είναι γραμμένοι στα μανίκια και αφορούν στα λεπτά των γκολ που πέτυχαν οι «κόκκινοι διάβολοι» στον «επικό» τελικό του Champions League το 1999 κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου με την Νιουκάστλ εκείνης της σεζόν, όπως επίσης και η αντίστοιχη του καθοριστικού παιχνιδιού με την Τότεναμ που χάρισε στηn Μάντσεστερ τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει επίσης η μοβ εμφάνιση του τερματοφύλακα που είναι του ιδίου χρώματος με αυτήν που φορούσε το 1999 ο Πέτερ Σμάιχελ.

Μάλιστα, κατά την παρουσίαση της φανέλας τα βλέμματα «μαγνήτισαν» οι Πολ Πογκμπά και Νταβίντ Ντε Χέα που φωτογραφήθηκαν με τη νέα εμφάνιση, παρότι το μέλλον τους φέρεται να είναι αβέβαιο ενόψει της νέας σεζόν.

Η νέα φανέλα θα φορεθεί για πρώτη φορά την επόμενη εβδομάδα (26/05) στο επετειακό φιλικό της Γιουνάιτεντ με τη Μπάγερν Μονάχου στο «Ολντ Τράφορντ», με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον μεταξύ τους τελικό του Champions League στη Βαρκελώνη.

Βέβαια, ως γνωστόν, τη νέα αγωνιστική περίοδο οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα αγωνιστούν στο Europa League, καθώς η ομάδα δεν κατάφερε να τερματίσει εφέτος σε μία θέση στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ ώστε να πάρει ένα "εισιτήριο" για το Champions League.