Ντε Λαουρέντις: «Προπονητής της Γιουβέντους είναι ο... Ρονάλντο!»

Ο πρόεδρος της Νάπολι μίλησε για τον ρόλο του Πορτογάλου σταρ στην ομάδα του Τορίνο, κάνοντας αναφορά ακόμα και στον τελικό του Ευρωπαϊκού κόντρα στη Γαλλία τον Ιούλιο του 2016!

Ντε Λαουρέντις: «Προπονητής της Γιουβέντους είναι ο... Ρονάλντο!»

Για τον ρόλο του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους μίλησε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, προκαλώντας αίσθηση με τα λεγόμενά του για τον σούπερ σταρ της ομάδας του Τορίνο.

Μιλώντας στην ιταλική Corriere dello Sport πρόεδρος της Νάπολι, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε πως ο Ρονάλντο είναι ο... πραγματικός προπονητής της Γιουβέντους, καθώς η επιρροή του είναι μεγαλύτερη από αυτή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι!

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ ισχυρός στη Γιουβέντους, αφού έχει αντικαταστήσει ουσιαστικά τον Αλέγκρι με την παρουσία του στη Serie A. Ο Ρονάλντο είναι πλέον περισσότερο προπονητής στη Γιουβέντους απ' όσο υπήρξε ο Αλέγκρι», είπε χαρακτηριστικά ο Ντε Λαουρέντις.

Μάλιστα, έκανε αναφορά και στον τελικό του Ευρωπαϊκού ανάμεσα σε Πορτογαλία και Γαλλία τον Ιούλιο του 2016, λέγοντας: «Όταν τον είδα να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα, τον είδα να είναι στον πάγκο και να... ωρύεται περισσότερο από τον προπονητή (σ. Φερνάντο Σάντος), στην προσπάθειά του να ωθήσει τους συμπαίκτες του στη νίκη!».