Το παράπονο του Ντε Ρόσι για τη Ρόμα

Ο Ιταλός άσος τόνισε ότι η επικείμενη αποχώρηση από την Ρόμα δεν ήταν δική του επιθυμία, αφού διοίκηση της ομάδας δεν τον υπολόγιζε ως ποδοσφαιριστή για τη νέα σεζόν.

Το παράπονο του Ντε Ρόσι για τη Ρόμα

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι θα αποχωρήσει από τη Ρόμα το προσεχές καλοκαίρι, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε ότι η αποχώρησή του δεν ήταν δική του επιθυμία, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο το παράπονο του για τη διοίκηση:

«Θέλω πολύ πλέον να βρίσκομαι στην εξέδρα με μια μπύρα στο χέρι και να πανηγυρίζω με τους κολλητούς μου. Εξάλλου, ως παιδί, έμαθα να αγαπάω την πόλη και την ομάδα και τώρα θα ζητήσω εγώ από τον κόσμο να παραμείνει κοντά στους ποδοσφαιριστές» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια γνωστοποίησε πως η διοίκηση των «τζιαλορόσι» του έκανε πρόταση να παραμείνει στον σύλλογο μετά την εκπνοή του συμβολαίου του, αλλά όχι ως ενεργό μέλος του ρόστερ.

«Από τη στιγμή που αισθάνομαι ακόμα ποδοσφαιριστής και θέλαμε διαφορετικά πράγματα, ευχαρίστησα την ομάδα και αρνήθηκα την πρόταση. Καταλαβαίνω απόλυτα την στάση του συλλόγου απέναντί μου λόγω και τη ηλικίας μου... Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά δεν κρατάω κακία στη διοίκηση. Ήταν μια απόφαση την οποία αποδέχθηκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας