Η Μάντσεστερ Σίτι τραγούδησε το Wonderwall των Oasis με τον Νόελ Γκάλαχερ μαζί τους (vid)

Κατά την διάρκεια της φιέστας της Σίτι, από τα μεγάφωνα έπαιξε το τραγούδι Wonderwall των Oasis, με τους παίκτες να το τραγουδούν, δείχνοντας στις εξέδρες τον συνθέτη της μπάντας, Νόελ Γκάλαχερ. 

Η Μάντσεστερ Σίτι τραγούδησε το Wonderwall των Oasis με τον Νόελ Γκάλαχερ μαζί τους (vid)

Το συγκρότημα των Oasis χαρακτηρίζεται ως μία από τις κορυφαίες βρετανικές ροκ μπάντες όλων των εποχών, η οποία διέπρεψε στη δεκαετία του '90. Συνθέτης και κιθαρίστας του συγκροτήματος, ο Νόελ Γκάλαχερ και τραγουδιστής ο αδελφός του, Λίαμ.

Τα δύο αδέλφια ήταν και είναι φανατικοί οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι. Βίωσαν πρώτα τις δύσκολες δεκαετίες, βλέποντας την θραύση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ποτέ δεν... αλλαξοπίστησαν, παραμένοντας πιστοί φίλαθλοι των "γαλάζιων".

Ο Νόελ Γκάλαχερ αποτελεί τον πλέον αναγνωρίσιμο φίλαθλο της Σίτι και ο πρώην κιθαρίστας των Oasis, δεν έχασε την ευκαιρία να δει την προσπάθεια της ομάδας του από κοντά, στο να κατακτά για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα της Premier League.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της φιέστας, έγινε αντιληπτός από τους ανθρώπους του γηπέδου. Από τα μεγάφωνα στη συνέχεια έπαιξε το πλέον γνωστό τραγούδι τους, η περίφημη μπαλάντα Wonderwall, την οποία και τραγούδησαν ρυθμικά τόσο οι παίκτες της Σίτι (οι οποίοι και έδειξαν στην κερκίδα), όσο και εκείνος μαζί τους, πλέοντας όλοι τους σε πελάγη ευτυχίας.

Οι παίκτες της Σίτι με τον Νόελ Γκάλαχερ: