Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ 2-1: Πρώτο βήμα για την άνοδο με ανατροπή οι «χωριάτες»! (highlights)

Η Άστον Βίλα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και ελπίζει σε πρόκριση στον τελικό ανόδου της Championship.

Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ 2-1: Πρώτο βήμα για την άνοδο με ανατροπή οι «χωριάτες»! (highlights)

Η Άστον Βίλα τερμάτισε 5η στην κανονική διάρκεια της Championship και έχει κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουέστ Μπρομ, της οποίας επικράτησε με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και ελπίζει σε επιστροφή της στα σαλόνια της Premier League έπειτα από τρία χρόνια.

Στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ντουάιτ Γκέιλ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή πάσα προς τα πίσω του Γκλεν Βέλαν, άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή για τους φιλοξενούμενους. Η Άστον Βίλα πίεζε συνεχώς για την ισοφάριση, χωρίς επιτυχία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουέστ Μπρομ αν και δεν είχε ευκαιρίες, κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν, μέχρι και το 75ο λεπτό, όταν και ο Κόνορ Χούριχαν με μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Κιέραν Γκιμπς ανέτρεψε τον Τζακ Γκρίλις μέσα στην περιοχή, με τον Τάμι Άμπραχαμ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το τελικό 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 88' μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα του σκόρερ τους, Ντουάιτ Γκέιλ στο 88'.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν τη ρεβάνς την Τρίτη (14/5), ενώ απόψε (19:15) η Ντέρμπι αντιμετωπίζει την Λιντς στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Δείτε τα στιγμιότυπα: