Το «αντίο» του Ερέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Δείτε σε βίντεο το συγκινητικό αντίο του Άντερ Ερέρα στους οπαδούς της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το «αντίο» του Ερέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Ισπανός μέσος, Άντερ Ερέρα με μήνυμά του στο Twitter αποχαιρέτισε τους φίλους της Γιουνάιτεντ και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το αυριανό παιχνίδι (11/5,17:00) κόντρα στην Κάρντιφ θα είναι και το τελευταίο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ισπανός χαφ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα καθώς τον τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς , ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του.

«Η καρδιά μου είναι κόκκινη. Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που έπαιξα εδώ και από τη στιγμή που φόρεσα τη φανέλα της. Μια ομάδα με χιλιάδες οπαδούς που θυμούνται και σέβονται όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα.

Ένιωσα ιδιαίτερος όταν άκουσα το όνομά μου να γίνεται σύνθημα. Ένιωσα περήφανος όταν οι οπαδοί αποφάσισαν ότι ήμουν και εγώ μέρος αυτής της εκπληκτικής ιστορίας. Κάθε φορά που εκπροσωπούσα αυτήν ομάδα, σε όλα τα παιχνίδια, στις νίκες και στις ήττες- ακόμα και όταν δεν μπορούσα να βοηθήσω στο χορτάρι- καταλάβαινα τι σήμαινε αυτή η ομάδα. Θα θυμάμαι και τα περίπου 200 παιχνίδια που έπαιξα φορώντας αυτή τη φανέλα. Διότι το να παίζεις στην κορυφαία ομάδα της Αγγλίας ήταν πραγματική τιμή. Σας ευχαριστώ για αυτά τα 5 υπέροχα χρόνια»