Ασταμάτητος ο Μπα έπαιξε και αριστερό μπακ

Ο Σενεγαλέζος στόπερ της Γκαζελέκ Αζαξιό που ανήκει στον Ολυμπιακό ήταν βασικός και στην εντός έδρας ήττα από τη Σατορού.

Ασταμάτητος ο Μπα έπαιξε και αριστερό μπακ

Συνεχίζει να «γράφει» χιλιόμετρα με τη φανέλα της Γκαζελέκ Αζαξιό. Ο λόγος για τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος είναι βασικότατο στέλεχος της ομάδας του. Η Αζαξιό κάνει μεγάλη προσπάθεια στη β’ Γαλλίας να μείνει στην κατηγορία.

Η εντός έδρας ήττα της από την Σατορού την έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες, αφού η τελευταία αγωνιστική αποκτά τη μορφή «τελικού». Η Σοσό δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το «δώρο» της Σατορού, αφού έμεινε στο 0-0 με τη Λοριάν. Παρόλα αυτά η Σοσό βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τη Γκαζελέκ Αζαξιό.

Ο Ουσεϊνού Μπα δεν αγωνίστηκε απλά βασικός αλλά άλλαξε και θέση αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν ξεκίνησε στην φυσική του θέση, αλλά ως αριστερός μπακ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό, αφού έχει χρησιμοποιηθεί ως αριστερός οπισθοφύλακας και σε άλλα παιχνίδια της ομάδας του. Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσει σε δύο θέσεις και το σημαντικό είναι πως έχει κάνει πολλές συμμετοχές με τη φανέλα της Αζαξιό.