O Χένρικσεν νίκησε τη λευχαιμία και παίζει ποδόσφαιρο!

Ο συμπαθής Δανός, που αγωνίστηκε στο παρελθόν στα ελληνικά γήπεδα, δεν γονατίζει απέναντι στον καρκίνο και μάλιστα προσφάτως έπαιξε ξανά ποδόσφαιρο.

O Χένρικσεν νίκησε τη λευχαιμία και παίζει ποδόσφαιρο!

Μαχητής και στη ζωή είναι ο Ρενέ Χένρικσεν, όπως ήταν στα ελληνικά ποδοσφαιρικά γήπεδα, όπου τον βλέπαμε να ιδρώνει φιλότιμα τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Προ ολίγου καιρού ο παλαίμαχος Δανός χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο, για την ακρίβεια μια σπάνια μορφή λευχαιμίας, αλλά δεν της κάνει τη... χάρη και βγαίνει νικητής στη μεταξύ τους μάχη.

Στέκεται θαρραλέα στα πόδια του και μάλιστα πρόσφατα αγωνίστηκε σε έναν αγώνα παλαιμάχων της Άαλμποργκ, μιλώντας για την περιπέτειά του: «Θεωρώ σπουδαία πρόοδο για την κατάστασή μου ότι το σώμα μου έχει επανέλθει και μπορώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Περίμενα πολύ αυτή την ημέρα. Η ασθένεια πάντα θα υπάρχει μέσα στο σώμα μου και δεν μπορεί ποτέ να ελεγχθεί απόλυτα. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι για την ώρα δεν είναι ενεργή. Έχω στο μυαλό μου μόνο να ζω σαν ένας κανονικός άνθρωπος. Κάθε μέρα για μένα είναι χρυσή...».