Έχασε ...δόντι ο Λενγκλέ στο ματς με την Λίβερπουλ!

Ο Γάλλος σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε την απώλεια στην οδοντοστοιχία του μετά το φινάλε του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με τους «κόκκινους»

Έχασε ...δόντι ο Λενγκλέ στο ματς με την Λίβερπουλ!

«Θυσία» ένα του... δόντι προσέφερε ο Κλεμάν Λενγκλέ προκειμένου να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στην Μαδρίτη, η Μπαρτσελόνα, με το 3-0 το βράδυ της Τετάρτης!

Ο Γάλλος σέντερ μπακ των «μπλαουγκράνα» - από τις αποκαλύψεις τους την φετινή σεζόν (πρώτη μετά την έλευση του από την Σεβίλλλη) - έχασε ένα κομμάτι δοντιού, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού με την Λίβερπουλ, αλλά δεν το μετάνιωσε στιγμή κι όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Montecarlo» είναι έτοιμος να προσφέρει και την υπόλοιπη... οδοντοστοιχία του, προκειμένου οι Καταλανοί να φτάσουν στους στόχους τους!

«Έχασα ένα κομμάτι δοντιού, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα είμαι χαρούμενος ακόμη κι αν συνεχίσω να χάνω δόντια συνεχώς εφόσον κερδίζουμε συνέχεια!»

Ερωτηθείς εξάλλου για την «μονομαχία» του με τον Μοχάμεντ Σαλάχ είπε: «Ήταν ένα δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού. Χρειάστηκε να προσαρμοστώ στην απόσταση που πρέπει να διατηρώ από εκείνον. Δεν μπορείς να του επιτρέψεις να παίζει στον κενό χώρο, αλλά πρέπει ταυτόχρονα να μην είσαι πολύ μακριά του ώστε να επέμβεις την κατάλληλη στιγμή. Πάντως είχα και βοήθειες από τους συμπαίκτες μου...»