Λήστεψαν τον Άρθουρ...

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Μπαρτσελόνα, ενόσω ήταν στο «Καμπ Νόου», λόγω του αγώνα με την Λίβερπουλ, έπεσε θύμα διάρρηξης από αγνώστους που απείλησαν τον αδερφό του με ματσέτα!

 

Λήστεψαν τον Άρθουρ...

Δεν χάρηκε όσο θα ήθελε (και θα περίμενε) το 3-0 επί της Λίβερπουλ, που αφήνει ορθάνοικτο, το δρόμο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στην Μαδρίτη (01/06), ο Άρθουρ Μέλο.

Κι αυτό όχι γιατί ο Βραζιλιάνος, διεθνής, κεντρικός μέσος δεν αγωνίστηκε κόντρα στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ, αλλά γιατί πληροφορήθηκε ότι εν τη απουσία του το σπίτι του έγινε στόχος ληστών!

Για την ακρίβεια ο αδερφός του ποδοσφαιριστή βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους (μασκοφόρους) δράστες κι υπό την απειλή ματσέτας (πλατύ μαχαίρι που χρησιμοποιούν στην Κ. και Ν. Αμερική για τη συλλογή του ζαχαροκάλαμου) στον λαιμό του, τους οδήγησε σε χρηματοκιβώτιο απ' όπου απέσπασαν χρήματα, ρολόγια κι άλλα πολύτιμα τιμαλφή.

Αφού πήραν ότι ήθελαν οι δράστες, χωρίς να τον πειράξουν περαιτέρω, έφυγαν κι εκείνος κάλεσε την αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Τέσσερις συμπαίκτες του είχαν προηγήθεί...

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που παίκτης της Μπαρτσελόνα πέφτει θύμα διάρρηξης.

Τον Φεβρουάριο, ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ (σ. άλλου νεοφερμένου στην ομάδα, όπως κι ο Βραζιλιάνος) αρπάζοντας αντικείμενα αξίας περίπου 290.000 ευρώ, την ώρα που ο Γκανέζος επιθετικός αγωνιζόταν κόντρα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Αργότερα, σε ανάλογη θέση, βρέθηκαν οι Ζόρντι Άλμπα, Ζεράρ Πικέ και Φιλίπε Κοουτίνιο.

Προφανώς η σπείρα είναι... ποδοσφαιρόφιλη και ξέρουν πότε οι διάσημοι ιδιοκτήτες λείπουν από τα σπίτια τους...