Ντελ Μπόσκε: Κάναμε τα πάντα για να παίξει ο Μέσι στην Εθνική Ισπανίας!

Ο πρώην εκλέκτορας των «φούριας ρόχας» αποκάλυψε τις παρασκηνιακές διεργασίες των Ιβήρων για να παίξει στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής.

 

Ντελ Μπόσκε: Κάναμε τα πάντα για να παίξει ο Μέσι στην Εθνική Ισπανίας!

Τελειωμό δεν έχουν οι ύμνοι για την «παράσταση» που χάρισε στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους ο Λέο Μέσι κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ κι ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν αποτέλεσε εξαίρεση υποκλινόμενος στο ταλέντο του Αργεντινού κατά τη διάρκεια συνέντευξης του σε ραδιόφωνο της «χώρας του τάνγκο».

Μάλιστα ο εκλέκτορας που οδήγησε την Εθνική Ισπανίας στις κατακτήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 και στο Euro 2012 παραδέχθηκε αυτό που ήταν κοινό... μυστικό εδώ και καιρό: την προσπάθεια, δηλαδή, της Π.Ο. της χώρας της Ιβηρικής ώστε ν' αγωνιστεί στους «φούριας ρόχας» ο, σημερινός αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής, καθότι είχε το δικαίωμα από την στιγμή που ήταν απο 13 ετών κάτοικος Βαρκελώνης!

«Η Ποδσοφαιρική Ομοσπονδία έκανε τα πάντα προκειμένου να βάλει ο Μέσι το Ισπανικό εθνόσημο. Ωστόσο ο Λέο απάντησε αρνητικά προτιμώντας την Εθνική της πατρίδας του. Θα ήταν φανταστικό, ένα... όνειρο να τον προπονώ. Ο Μέσι είναι ο...Μέσι. Δεν υπάρχει άλλος σαν εκείνον...»

Όσο για το ότι από το παλμαρέ του άσου της Μπάρτσα λείπει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο εκτίμησε: «Δεν νομίζω ότι το Μουντιάλ του λείπει τόσο πολύ. Κι όπως και να' χει αυτό το κενό δεν μειώνει σε τίποτα το μεγαλείο του ως παίκτη...»