Μπαλοτέλι: Μην συγκρίνετε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μέσι!

Ο Ιταλός επιθετικός, μετά τα... όργια του Αργεντινού κατά της Λίβερπουλ, «ψήφισε» τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα για το ποιος είναι ο κορυφαίος του καιρού μας

Μπαλοτέλι: Μην συγκρίνετε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μέσι!


Στον ορυμαγδό μηνυμάτων και αναρτήσεων που προκάλεσε ο δεύτερος, χρονικά, ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, μεταξύ Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ, περίοπτη θέση είχαν εκείνα ποδοσφαιρανθρώπων που εκδήλωσαν τον θαυμασμό τους για τον Λιονέλ Μέσι.

Όμως ο Μάριο Μπαλοτέλι το πήγε... παραπέρα και προχώρησε σε μια σύγκριση του Αργεντινού αρχηγού της Μπαρτσελόνα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το «αντίπαλο δέος» του.

Για την ακρίβεια ο, ιδιόρρυθμος, αν μη τι άλλο, «Σούπερ Μάριο» ζήτησε να σταματήσει κάθε σύγκριση του «10αριου» των «μπλαουγκράνα» με τον «CR7» τον οποίο μάλιστα δεν κατονομάζει αλλά τον ...φωτογραφίζει!


«Ο Λέο Μέσι είναι φαινόμενο. Για το καλό του ποδοσφαίρου, σας παρακαλώ μην τον συγκρίνεται με το νούμερο «7» της Γιουβέντους».

Όταν κάποιοι του επεσήμαναν ότι ο Πορτογάλος είναι καλύτερος από τον ίδιο δεν διαφώνησε, πάντως: «Εκείνος κι ο Λέο είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, αλλά, παιδιά, ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη!»

Ο επιθετικός της Μαρσέιγ ερωτηθείς σχετικά με την ανάρτηση του σε συνέντευξη του στα σόσιαλ μίντια εξήγησε την προτίμηση του: «Αν μιλάμε με βάση τα στατιστικά είναι παρόμοιες οι καριέρες τους, αλλά εγώ έχοντας παίξει εναντίον και των δύο μπορώ να πω ότι ο Μέσι είναι ...αδιανόητος, άπιαστος. Βάσει δυνατοτήτων είναι καλύτερος από κάθε άλλο. Είμαι πεπεισμένος ότι αν ερωτηθούν οι αμυντικοί κόντρα σε ποιόν δεν θέλουν ν' αγωνιστούν, τον Μέσι ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κατ' εμέ, δεν υπάρχει αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Μέσι και «CR7» είναι δύο φαινόμενα, αλλά δεν είναι ίδιοι...»

Οι αναρτήσεις των Φάμπρεγκας και Λίνεκερ


Την ίδια στιγμή ο, επιστήθιος φίλος του Μέσι από τα χρόνια της «Masia», Σεσκ Φάμπρεγκας έγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είναι αδύνατο οποιοσδήποτε να με πείσει ότι υπήρξε κάποιος καλύτερος του» αναφερόμενος στον Αργεντινό.

Εξάλλου ο Γκάρι Λίνεκερ, πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, αλλά δεδηλωμένος οπαδός του Μέσι μετά το γκολ - φάουλ του άσου της Μπάρτσα μοιράστηκε με τους ακολούθους του το κάτωθι μήνυμα: «Γουάου! Τίποτα άλλο απ' αυτό. Ο Μέσι πέτυχε το 600ο γκολ του με το πιο ωραίο φάουλ που θα δείτε στη ζώη σας! Η μικρή ιδιοφυία καταρρίπτει τη λογική».

Γραφόμενα που συνδύασε με το emoticon ενός... τράγου υποννοώντας ότι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών αφού η μετάφραση της λέξης στα αγγλικά (Goat) συμπίπτει με την ακροστιχίδα «Greatest of all time»!