Ανανέωσε με Μπράιτον ο Μπονγκ!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επέκτεινε την συνεργασία του με τους «γλάρους» ως το καλοκαίρι του 2020.

Ανανέωσε με Μπράιτον ο Μπονγκ!

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην κατάφερε να στεριώσει, αλλά στην Αγγλία - και πιο συγκεκριμένα στην Μπράιτον - o Γκαετάν Μπονγκ τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Απόδειξη το γεγονός ότι χθες ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της Premier League, ως τον Ιούνιο του 2020.

Ο Καμερούνεζος (με παρουσία στην Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας), διεθνής, αριστερός μπακ είχε θητεύσει για μιάμιση σεζόν (2013-14) στους «ερυθρολεύκους» πριν ενταχθεί για ένα εξάμηνο (2015) στην Γουίγκαν.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς τον είχαν αποκτήσει, ελεύθερο, οι "γλάροι" όπου κατάφερε να μακροημερεύσει αφού τους βοήθησε ν' ανέβουν στα «σαλόνια» του Αγγλικού ποδοσφαίρου το καλοκαίρι του 2017.

Τρίτη φορά που ανανεώνει ο Καμερουνέζος

Μάλιστα αυτή είναι η 3η του ανανέωση μετά από εκείνες το καλοκαίρι του 2017 και τον Φλεβάρη της περσινής χρονιάς.

Την φετινή σεζόν έχει 24 συμμετοχές με την Μπράιτον και για τον προπονητή της Κρις Χάτον είναι από τους παίκτες που έχει περίοπτη θέση στα πλάνα του:

«Ο Γκαετάν ήταν μέλος της ομάδας για το μεγαλύτερο διάστημα της παρουσίας μου εδώ και απέδειξε ότι είναι σημαντικός τόσο όσο παίζαμε στην Championship, όσο και τώρα, στην Premier League. Tα δίνει όλα στο γήπεδο, αποτελώντας σπουδαίο παράδειγμα. Ο επαγγελματισμός του, στην καθημερινή προπόνηση, είναι παροιμιώδης και άξιζε το νέο συμβόλαιο.»

Όλα καλά πάνε, εσχάτως, για τον, 31χρονο, Μπονγκ αφού επέστρεψε και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και μάλιστα ήταν αρχηγός στο φιλικό κόντρα στην Βραζιλία.