Τέλος η σεζόν για Ράμσεϊ...

Ο Ουαλλός, διεθνής, μέσος δεν θα ξαναπαίξει για την Άρσεναλ, λόγω τραυματισμού, ολοκληρώνοντας την θητεία του στους «κανονιέρηδες» νωρίτερα του αναμενομένου...

Τέλος η σεζόν για Ράμσεϊ...

Άδοξο ήταν το φινάλε της θητείας του Άαρον Ράμσεϊ στην Άρσεναλ κι αυτό γιατί ήρθε νωρίτερα απ' ότι περίμενε ο Ουαλλός διεθνής μέσος που εδώ και μήνες είναι γνωστό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους.

Ο 28χρονος, που τραυματίστηκε στον επαναληπτικό προημιτελικό του Europa League κόντρα στην Νάπολι, στο «Σαν Πάολο», αποχωρώντας στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, έγινε γνωστό ότι θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και κατά συνέπεια η καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου έλαβε τέλος.

Αρχικά υπήρξαν ελπίδες ότι θα προλάβαινε την τελευταία αγωνιστική της Premier League, ή ενδεχόμενο τελικό στη δεύτερη τη τάξει Ευρωπαϊκή, διασυλλογική, διοργάνωση, αλλά τα μαντάτα από το ιατρικό «μέτωπο» ήταν δυσάρεστα.

Ο Ράμσεϊ αποκτήθηκε από την Άρσεναλ το 2008 (αντί 5.6 εκ. ευρώ που κατέληξαν στα ταμεία της Κάρντιφ) και με 11 χρόνια θητείας είναι ο εν ενεργεία μακροβιότερος παίκτης της.

Πως κατέληξε στη Γιουβέντους

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρότι αρχικά οι πληροφορίες τον ήθελαν να επεκτείνει την συνεργασία του μαζί της, έγινε γνωστό πως για ποδοσφαιρικούς, αλλά κι οικονομικούς λόγους η ομάδα της Αγγλικής πρωτεύοουσας απέσυρε την προσφορά της.

Γεγονός που εκμεταλλεύθηκε η Γιουβέντους αποκτώντας τον ελεύθερο από 1ης Ιουλίου.

Την φετινή σεζόν ο Ράμσεϊ έχει σκοράρει 6 φορές σε 40 αγώνες όλων των διοργανώσεων και συνολικά 64 σε 369 αγώνες τα 11 χρόνια του ως «κανονιέρης».

Μεταξύ αυτών τα νικητήρια γκολ στους τελικούς Κυπέλλο του 2014 και 2017, ενώ κατέκτησε το τρόπαιο και το 2015.
Δύο κατακτήσεις Community Shield (2014, 2015) συμπληρώνουν το παλμαρέ του Ουαλλού, διεθνούς, μέσου, στην Αγγλική ομάδα.