Με Αγκουέρο αγκάλιασε τον τίτλο η Σίτι (highlights)

Η Μαν. Σίτι νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Μπέρνλι και δύο στροφές πριν το φινάλε είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με Αγκουέρο αγκάλιασε τον τίτλο η Σίτι (highlights)

Τα… χρειάστηκε η Μάντσεστερ Σίτι στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Μπέρνλι. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έλυσε νίκησε στο "Τρεφ Μουρ" με σκορ 1-0 και πλέον έχει αγκαλιάσει τον τίτλο.

Η Σίτι είδε το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται και το 0-0 να μην αλλάζει, ενώ στο 48' δικαίως διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν τη δόθηκε. Όσο περνούσε ο χρόνος και το γκολ δεν ερχόταν την έζωναν τα φίδια.

Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο έκλεισε τη Μπέρνλι στο μισό γήπεδο, την πίεσε ασφυκτικά και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών μέχρι που στο 63' ο Κουν Αγκουέρο κατάφερε να σκοράρει. Χρειάστηκε η τεχνολογία για να διαπιστωθεί ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Έτσι η Σίτι προσπέρασε τη Λίβερπουλ στη βαθμολογία και πλέον απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε της Premier League. Την επόμενη αγωνιστική η Σίτι υποδέχεται τη Λέστερ, ενώ η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νιούκαστλ. Την τελευταία αγωνιστική η Σίτι παίζει εκτός έδρας κόντρα στη Μπράιτον, ενώ η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Γουλβς.