Πρώτη εντός έδρας ήττα για την Τότεναμ (highlights)

Η Γουέστ Χαμ έγινε η πρώτη ομάδα που έφυγε με το "διπλό" από το υπερσύγχρονο γήπεδο της Τότεναμ.

Πρώτη εντός έδρας ήττα για την Τότεναμ (highlights)

Η Τότεναμ όχι απλά δέχτηκε το πρώτο γκολ στο νεόκτιστο υπερσύγχρονο γήπεδο, αλλά γνώρισε και την πρώτη της ήττα. Οι "πετεινοί" ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από τη Γουέστ Χαμ λίγες ημέρες πριν διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον τελικό του Champions League.

Το συγκρότημα του Ποκετίνο πήρε τον έλεγχο του αγώνα στο ξεκίνημα του, αλλά τα "σφυριά" κατάφεραν γρήγορα να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Στην επανάληψη η Τότεναμ ήταν αυτή που είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει σκοράρει, αλλά στο 56' ο Σον επέλεξε να μη σουτάρει και πρόλαβε να τον σταματήσει ο Μαζουακού.

Και αφού δεν έγινε το 1-0 για την Τότεναμ έγινε το 0-1 για τη Γουέστ Χαμ. Συγκεκριμένα στο 67' ο Μάικλ Αντόνιο με σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε η Τότεναμ στο γήπεδο της και παράλληλα η πρώτη εντός έδρας ήττα.

Τότεναμ: Γιορίς, Φόιτ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Ντάιερ, Έρικσεν, Ρόους (77' Γιάνσεν), Άλι (85' Γουανιάμα), Λούκας Μόουρα (66' Γιορέντε), Σον

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Φρέντρικς, Μπαλμπουένα, Ντιόπ, Μαζουακού, Ράις, Αντόνιο, Νομπλ (85' Ογκμπόνα), Σνόντγκρας (77' Ομπιάνγκ), Φελίπε Άντερσον, Αρναούτοβιτς (80' Πέρεθ).