Η Σπόρτινγκ για Σλιμανί

Δημοσίευμα της O Jogo θέλει τα «λιοντάρια» να έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Ισλάμ Σλιμανί, ο οποίος φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Η Σπόρτινγκ για Σλιμανί

Τον τελευταίο καιρό ο Ισλάμ Σλιμανί κυριαρχεί στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ. Ο Αλγερινός επιθετικός φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, όμως, ο ίδιος έχει άλλες προτεραιότητες. Αν και δεν έχει μέλλον στη Φενερμπαχτσέ όλα δείχνουν πως εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίξει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο Σλιμανί, αλλά όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο "ΦΩΣ" και στο fosonline η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη για πολλούς λόγους. Φυσικά το βασικό έχει να κάνει με τις απολαβές τους ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ένα υψηλό συμβόλαιο το ποίο δεν μπορεί να… σηκώσει εύκολα η ομάδα του Πειραιά.

Εκτός αυτού ο παίκτης έχει ως προτεραιότητα του ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η πορτογαλική O Jogo έγραψε πως ο Ισλάμ Σλιμανί αποτελεί προτεραιότητα της Σπόρτινγκ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της.

Στη Λισαβόνα τον γνωρίζουν καλά, αφού έχει φορέσει τη φανέλα της Σπόρτινγκ από το 2013 έως το 2016 και σε 112 συμμετοχές είχε σκοράρει 57 φορές. Τα "λιοντάρια" τον έχουν ψηλά στη λίστα τους αν και ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Λέστερ έως το 2021. Η O Jogo αναφέρει πως ο έμπειρος Αφρικανός επιθετικός απασχολεί τη Σπόρτινγκ, η οποία επιθυμεί την επιστροφή του στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Ψηφίστε ΕΔΩ τον MVP του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2018-19