Πληρώνει τα έξοδα των φιλάθλων της Νότιγχαμ ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pic)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση, καθώς θα πληρώσει τα μεταφορικά των οπαδών  που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για το παιχνίδι κόντρα στην ΚΠΡ. 

Πληρώνει τα έξοδα των φιλάθλων της Νότιγχαμ ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pic)

O ιδιοκτήτης της ιστορικής αγγλικής ομάδας θα καλύψει τα έξοδα της μετακίνησης των φιλάθλων της Νότιγχαμ Φόρεστ στο εκτός έδρας το τελευταίο για φέτος κόντρα στην ΚΠΡ στο Λονδίνο, όπως αναφέρει και η αγγλική Nottingham Post.

Το συγκεκριμένο ταξίδι των 175 χιλιομέτρων θα κάνουν περισσότεροι από 2.000 οπαδοί της Φόρεστ, οι οποίοι μάλιστα σε σύνολο 24 ομάδων στην αγγλική Championship βρίσκονται στην δεύτερη θέση με τις περισσότερες μετακινήσεις οπαδών.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 3-0 τη Μίντλεσμπρο και μείωσε στο -7 από τα play-off της Championship.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νότιγχαμ:

«Προκειμένου να σας ευχαριστήσει για τη φανταστική υποστήριξή σας στα εκτός έδρας ματς της Φόρεστ φέτος, ο ιδιοκτήτης Ευάγγελος Μαρινάκης θα επιστρέψει τα μεταφορικά σε όσους ταξιδέψουν για το αυριανό παιχνίδι με την ΚΠΡ».