Λουκάκου: Όνειρο το να παίξω στην Ιταλία!

 

Ο Βέλγος, διεθνής, σέντερ φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φέρεται να είναι «υπ' ατμόν», έστειλε το... μήνυμα σ' υποψήφιους «μνηστήρες» από τη γειτονική χώρα

Λουκάκου: Όνειρο το να παίξω στην Ιταλία!

Το μάτι... έκλεισε σε υποψήφιους εργοδότες του απο την Ιταλία ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο, διεθνής, Βέλγος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζεται ως υποψήφιος προς αποχώρηση από τους «κόκκινους διαβόλους» το προσεχές καλοκαίρι - αφού δεν σκοράρει από τις 6 Μαρτίου κι έχει χάσει την θέση του βασικού - κάτι που προφανώς γνωρίζει και κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο «Sky Sport» δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η επόμενη χρονιά να τον βρει αγωνιζόμενο στο Καμπιονάτο.

Άλλωστε εκεί παίζει (σ. Λάτσιο) κι ο αδερφός του Ζορντάν Λουκάκου, εδώ και τρία χρόνια.

«Το να παίξω στην Ιταλία θα ήταν ένα όνειρο για μένα. Γνωρίζω ήδη κάποιες λέξεις στα ιταλικά χάρη στον αδερφό μου» δήλωσε ο 26χρονος στράικερ, πριν προσθέσει: «Προς το παρόν επικεντρώνομαι στο παρόν που είναι η Γιουνάιτεντ».

Το «φλερτ» με την Γιουβέντους

Ωστόσο στην Ιταλία μιλούν για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για εκείνον, υπενθυμίζοντας ότι τον περασμένο Οκτώβρη ο παίκτης είχε μιλήσει με θερμά λόγια για τη "Γηραιά Κυρία" («έχει ένα εξαιρετικό πρότζεκτ») αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο («είναι ο καλύτερος»).


Άλλωστε Λουκάκου και Γιουβέντους έφτασαν κοντά το 2014, όταν εκείνος είχε προτιμήσει την Έβερτον από τους «μπιανκονέρι».

Για εκείνη την εποχή και την επιλογή του ο θηριώδης σέντερ φορ είπε: «Δεν ξέρω γιατί δεν έγινε. Κάτι δεν με έπειθε. Την επομένη ο Κόντε έφυγε από τη Γιουβέντους και σκέφτηκα ότι ευτυχώς που δεν πήγα. Παρότι θεωρώ τον Αλέγκρι μεγάλο προπονητή προτίμησα την Έβερτον...»