Ποινή φυλάκισης για φοροδιαφυγή στον Μιγιάτοβιτς!

Ο παλαίμαχος επιθετικός πιάστηκε στην "τσιμπίδα" της Ισπανικής Εφορίας και συμφώνησε να πληρώσει 241.000 ευρώ για να μην γνωρίσει τα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας της Ιβηρικής...

Ποινή φυλάκισης για φοροδιαφυγή στον Μιγιάτοβιτς!

«Της φυλακής τα σίδερα» όπως λέει το γνωστό άσμα «είναι για τους λεβέντες» αλλά όχι για τον... Πέτζα Μιγιάτοβιτς!
Ο Μαυροβούνιος παλαίμαχος άσος (των Παρτιζάν, Βαλένθια, Ρεάλ Μαδρίτης, Φιορεντίνα και Λεβάντε) είναι ένας ακόμη ποδοσφαιράνθρωπος που πιάστηκε από την «τσιμπίδα» της Ισπανικής Εφορίας, αλλά δεν θα περάσει ούτε ένα λεπτό σε σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας της Ιβηρικής, παρότι παραδέχθηκε την ενοχή του για 3 φορολογικά αδικήματα τα οικονομικά έτη 2011, 2013 και 2014, τα οπί του προσπόρισαν 600.000 ευρώ.

Κι αυτό γιατί ο Βαλκάνιος, που αποδέχθηκε την ποινή της 12μηνης φυλάκισης του, ήρθε σε συμβιβασμό με το Ισπανικό Δημόσιο, το οποίο του επέβαλλε πρόστιμο 241.030 ευρώ.

O Mιγιάτοβιτς, που το επίμαχο διάστημα εργαζόταν ως ατζέντης ποδοσφαιριστών, δεν ήταν καταχωρημένος στη λίστα και τα εισοδήματα του δεν δικαιολογούνταν. Έτσι μπήκε στην μακρά λίστα των ποδοσφαιρικών φοροφυγάδων που το Ισπανικό Δημόσιο κινήθηκε εναντίον τους.

Μόνο τους τρεις τελευταίους μήνες ήρθε σε συμβιβασμό με τους Ζοσέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ στο παρελθόν σε παρόμοια θέση είχε βρεθεί κι ο Λιονέλ Μέσι.ευρώ για το ποσό το οποίο χρωστά (περίπου 600.000 ευρώ).