Ολοταχώς για νταμπλ η Μπάγερν Μονάχου, 3-2 τη Βέρντερ Βρέμης

Οι Βαυαροί έκαναν τα εύκολα δύσκολα στην Βρέμη αλλά προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου όπου θ’ αντιμετωπίσουν την Λειψία.

Ολοταχώς για νταμπλ η Μπάγερν Μονάχου, 3-2 τη Βέρντερ Βρέμης

Η Μπάγερν Μονάχου θα είναι η αντίπαλος της Λειψίας στον τελικό του Βερολίνου (25 Μαϊου)! καθώς νίκησαν στη Βρέμη την Βέρντερ με 3-2. Ο …συνήθης ύποπτος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Μπόατενγκ στο 36'.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν για την ισοφάριση αλλά οι Βαυαροί θα διεκδικήσουν το 19ο τρόπαιο τους στο θεσμό, αφού στο 63’ ο Μίλερ έκανε το 2-0 από πάσα του, νεοεισελθόντα, Γκορέτζκα.

Οι φιλοξενούμενοι μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος κατέβασαν ταχύτητα κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι που σκόραραν δύο γκολ σ’ ισάριθμα λεπτά (74’-75’) με σκόρερ τους Οσάκο και Ρασίκα. Πέντε λεπτά μετά όμως ο Λεβαντόφσκι (80’) με πέναλτι (ανατροπή του Κομάν από τον Γκέμπρε Σελάσιε) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Γκέμπρε Σελασιέ, Βελίκοβιτς, Μοϊσάντερ, Αουγκούστινσον (81’ Χάρνικ), Μ. Έγκεσταϊν, Μέχβαλντ (61’ Πιζάρο), Κλάασεν (89’ Ζ. Έγκεσταϊν), Κρούζε, Οσάκο, Ράσικα.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ουλράιχ, Κίμιχ, Ζ. Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα (76’ Χάμες Ροντρίγκες), Γκνάμπρι (57’ Γκορέτζκα), Μίλερ (89’ Ραφίνια), Κομάν, Λεβαντόφσκι.

Το προφίλ των ημιτελικών του Γερμανικού Κυπέλλου

Τρίτη (23/4)

Αμβούργο – Λειψία 1-3

Τετάρτη (24/4)

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου 2-3

Σάββατο (25/5)

Τελικός: Λειψία - Μπάγερν Μονάχου.