Γιαγιά Τουρέ: «Κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει να παίξω»

Ο Γιαγιά Τουρέ μίλησε σε Γαλλικό Μέσο ενημέρωσης και δήλωσε πως δεν θα σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο και πως ακόμα έχει δύο με τρία χρόνια μπροστά του.

Γιαγιά Τουρέ: «Κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει να παίξω»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιάγια Τουρέ μίλησε στο Canal + για το μέλλον του, αναφέρθηκε πως δεν κάνει ακόμα σκέψεις συνταξιοδότησης αφού λέει πως μπορεί και θέλει να αγωνιστεί ακόμα δύο η τρία χρόνια σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει να παίζω ποδόσφαιρο, απλώς αποφάσισα να πάρω σημαντικό χρόνο για τον εαυτό μου και είναι πολύ σημαντικό να σταθμίσω προσεκτικά τις επιλογές.

Δεν έφτασε το τέλος, η ώρα της αποχώρησης από το παιχνίδι γιατί πιστεύω ότι μπορώ ακόμα να παίξω για άλλα δύο ή τρία χρόνια.

Γιατί όχι στις ΗΠΑ ή στα Εμιράτα ή την Ασία; Θα πάρω το χρόνο μου να σκεφτώ και να βρω την κατάλληλη επιλογή για μένα με θέα την επόμενη σεζόν»

Ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του Ιβοριανού άσου ήταν ο Ολυμπιακός, από τον οποίο αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβρη, μετά από 3 μήνες συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας τους.