«Στο Μιλάνο και την επόμενη σεζόν ο Ικάρντι!»

Η σύζυγος και μάνατζερ του Ικάρντι επανέλαβε ότι ο Αργεντινός, διεθνής, επιθετικός της Ίντερ θα είναι κάτοικος της Ιταλικής μεγαλούπολης και την επόμενη σεζόν!

«Στο Μιλάνο και την επόμενη σεζόν ο Ικάρντι!»

Το' πε και το ξαναλέει! Για την Γουάντα Νάρα ο λόγος. Η σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι μέσα από τα μικρόφωνα χιουμοριστικής εκπομπής της τηλεοπτικού καναλιού της γειτονικής χώρας είπε, για ακόμη μια φορά τις τελευταίες ημέρες - απόλυτα σοβαρά - ότι η ίδια κι ο σύζυγος της θα είναι κάτοικοι Μιλάνου και την επόμενη χρονιά! "Είμαστε στο Μιλάνο και θα παραμείνουμε. Είμαι σίγουρη 100%. Άλλωστε έχουμε, ήδη, γράψει τα παιδιά στο σχολείο... Είμαστε, οικογενειακώς, οπαδοί της Ίντερ!"

Η πρώην μοντέλα - που από μερίδα των φιλάθλων των "νερατζούρι", αλλά και της διοίκησης, είχε "στοχοποιηθεί" ως υπεύθυνη για την άρνηση ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού, αλλά και για το... αντάρτικο του συζύγου (που δεν κατέβαινε στα ματς, επικαλούμενος πρόβλημα τραυματισμού, μετά την απόφαση για αφαίρεση του περιβραχιονίου παραμονή του αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης) φέρεται πως κάνει μια κίνηση τακτικής και καλής θέλησης προς την πλευρά των διοικούντων της ομάδας του Μιλάνου πριν έρθει ένα καλοκαίρι το οποίο προμηνύεται "καυτό" για την υπόθεση του άντρα της.

Άλλωστε το χάσμα που υπάρχει στις σχέσεις του Ικάρντι και του κοινού (ειδικά των φανατικών) της Ίντερ είναι δεδομένο και μοιάζει αγεφύρωτο.

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες θέλουν τις Παρί Σεν Ζερμέν κι Ατλέτικο Μαδρίτης να εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του.

Ωστόσο παρουσιάζονται απρόθυμες να καταβάλλουν λιγότερα από τα 110 εκ. ευρώ της ρήτρας του συμβολαίου του (σ. εκπνέει το 2021), με την ομάδα του Μιλάνου να φέρεται να έχει διαμηνύσει ότι δεν θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αν η πρόταση δεν είναι μίνιμουμ της τάξης των 80 εκ. ευρώ.