Μάρκο Σίλβα: «Σε όλες τις ομάδες μου σκοράρουν αρκετοί παίκτες»

Ο Mάρκο Σίλβα δήλωσε ότι η Έβερτον έδειξε την ποιότητά της στον αγώνα με την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάρκο Σίλβα: «Σε όλες τις ομάδες μου σκοράρουν αρκετοί παίκτες»

Ο τέως προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά τη νίκη 4-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Σήμερα ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Από το πρώτο λεπτό ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Πιέσαμε και δεν τους δώσαμε την ευκαιρία να σουτάρουν στην εστία μας στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολύ καλές στιγμές που τις απόλαυσαν οι οπαδοί μας» είπε.

Και συνέχισε: «Η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ άλλαξε δύο παίκτες στο ημίχρονο αλλά συνεχίσαμε να κάνουμε το ίδιο και κάθε φορά που βγαίναμε στην επίθεση είχαμε ευκαιρία για να σκοράρουμε...»

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι σκόραραν τέσσερις διαφορετικοί παίκτες, δήλωσε: «Συνηθίζεται στις ομάδες μου να μην έχω μόνο έναν παίκτη που να σκοράρει - μου αρέσει να ανοίγω την επίθεση στα άκρα για να μπορούν να σκοράρουν και οι ακραίοι, όπως ο Ρισάρλισον και ο Γουόλκοτ σήμερα. Όταν ένας μέσος όπως ο Σίγκουρσον το κάνει μου δίνει μια επιπλέον επιλογή».

Και ο Μάρκο Σίλβα κατέληξε: «Αποδείξαμε την ποιότητά μας, είμαστε σε μια φανταστική κούρσα, κρατώντας ανέπαφη την εστία μας. Είναι φανταστικό για μένα να βλέπω τέτοια ατμόσφαιρα στην εξέδρα...».