Ο Μάρκο Σίλβα ρεζίλεψε (4-0) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (highlights)

H Έβερτον του Μάρκο Σίλβα συνέτριψε 4-0 την Μάντσεστερ Γουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ».

Ο Μάρκο Σίλβα ρεζίλεψε (4-0) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (highlights)

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε τη συντριβή 4-0 στο Λίβερπουλ από την Έβερτον του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα στο πιο εφιαλτικό απόγευμα από τη μέρα που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέλαβε προπονητής της.

Με αχίλλειο πτέρνα της την άμυνα η οποία έχει δεχθεί 48 γκολ, τα περισσότερα από τη σεζόν 1989-90 (!), η Γιουνάιτεντ βλέπει το όνειρο της συμμετοχής στο Champions League της νέας περιόδου να απομακρύνεται.

H Έβερτον κυριάρχησε από την αρχή και προηγήθηκε στο ημίχρονο από γκολ των Ριτσάρλισον (13΄), Σίγκουρντσον (28΄). Στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε άλλα δυο γκολ με τους Ντιν (56΄) και Γουόλκοτ (64΄) δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ που ταξίδεψαν στο Λίβερπουλ δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε να χάσει σε πέντε συνεχόμενα ματς μακριά από την έδρα της από το 1981! Προπονητής τότε ήταν ο Ντέιβ Σέξτον...

ΕΒΕΡΤΟΝ (Μάρκο Σίλβα): Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κιν, Ζουμά, Ντιν (85' Τζαγκιέλκα), Γκέιγ (76' ΜακΚάρθι)(, Σνεϊντερλέν, Ρισάρλιζον (51' λ.τρ Γουόλκοτ), Σίγκουρντσον, Μπερνάρντ, Κάλβερτ-Λιούις.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Όλε Γκούναρ Σόλσκερ): Ντε Χέα, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Τζόουνς (46' Γιάνγκ), Ντάλοτ, Πογκμπά, Μάτιτς, Φρεντ (46' ΜακΤόμινεϊ), Λουκακού, Ράσφορντ (77' Αντρέας Περέιρα), Μαρσιάλ.

Δείτε τα highligts του αγώνα