Αλέγκρι: «Θα μείνω στον πάγκο της Γιουβέντους και του χρόνου»

O Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Γιουβέντους δήλωσε πως και του χρόνου θα είναι προπονητής της Ιταλικής ομάδας.

Αλέγκρι: «Θα μείνω στον πάγκο της Γιουβέντους και του χρόνου»

H Γιουβέντους μετά τη νίκη της κόντρα στην Φιορεντίνα με 2-1 κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Μετά το τέλος του ματς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε πως τις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με την διοίκηση της Γιουβέντους για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Στόχος της ιταλικής ομάδας δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League και γι' αυτό το λόγο δαπανήθηκαν αρκετά λεφτά το καλοκαίρι για να πάρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην Ρεάλ στα τρία συνεχόμενα Champions League.

Ο Αλέγκρι είπε μετά το τέλος του ματς: «Πρέπει πρώτα να χαρούμε αυτές τις στιγμές. Είναι σίγουρο ότι θα μείνω στον πάγκο της Γιουβέντους, έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Ακόμα μένει να καθίσουμε με τον πρόεδρο και να τα πούμε. Δεν είναι θέμα συμβολαίου, είναι θέμα του να αποφασίσουμε για το μέλλον, να κάνουμε τον απολογισμό μας για τη φετινή σεζόν και να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε» είπε ο Αλέγκρι, ο οποίος μίλησε και για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά πρέπει να χαρούμε για το πρωτάθλημα. Η κατάκτηση φαινόταν εύκολη, αλλά δεν ήταν».