Το ταξίδι της Σπόρτινγκ για Βρουσάι και ο Ποντένσε

Τα «λιοντάρια» παρακολουθούν την υπόθεση του νεαρού ακραίου επιθετικού της Βίλεμ και ετοιμάζονται να βρεθούν στην Ολλανδία για να τον παρακολουθήσουν.

Το ταξίδι της Σπόρτινγκ για Βρουσάι και ο Ποντένσε

Διαπρέπει ο Μάριος Βρουσάι με τη φανέλα της Βίλεμ και είναι λογικό η περίπτωση του να απασχολεί αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Πρώτα απ’ όλα ο νεαρός ακραίος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις κάτι που σημαίνει πως είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας ματς με τη Εξέλσιορ.

Από ‘κει και πέρα στην Πορτογαλία επιμένουν να ασχολούνται με τον Βρουσάι και συγκεκριμένα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σύμφωνα με τους Ίβηρες ο ακραίος επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό έχει «γυαλίσει» στα «λιοντάρια».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι η Σπόρτινγκ ετοιμάζει ταξίδι στην Ολλανδία για λογαριασμό του Βρουσάι. Το πιθανότερο είναι πως άνθρωπος της Σπόρτινγκ θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας με τον Άγιαξ στις 5 Μαΐου. Η Σπόρτινγκ θέλει να τσεκάρει και από κοντά τον Μάριο και μάλιστα σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Στην Πορτογαλία αναφέρονται στη διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Ολυμπιακό για το θέμα του Ντανιέλ Ποντένσε, αλλά η περίπτωση του Βρουσάι δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Είναι κάτι ανεξάρτητο από το ζήτημα με τον Ποντένσε και η Σπόρτινγκ αυτή τη στιγμή δείχνει πολύ ζωηρό ενδιαφέρον για τον νεαρό άσο.

Πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο πως η Βίλεμ αυτή τη στιγμή έχει τον πρώτο λόγο στη συμφωνία που έχει γίνει με τον Ολυμπιακό. Μία συμφωνία που προβλέπει μία οψιόν αγοράς ύψους 800 χιλιάδων ευρώ και την οποία ενεργοποιεί μέχρι το καλοκαίρι η Βίλεμ. Βέβαια αυτή η συμφωνία δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να κάνει επαναγορά του παίκτη με 1,5 εκατ. ευρώ και να τον πουλήσει αν θέλει για υψηλότερο αντίτιμο. Θυμίζουμε πως ο Βρουσάι είναι δανεικός στη Βίλεμ έως το καλοκαίρι του 2020.