Έξαλλος ο Τούχελ στην Παρί


“Πυρ και μανία” με τους παίκτες του ήταν ο προπονητής των «πρωτευουσιάνων» μετά την ήττα από τη Ναντ που στέρησε την ευκαιρία για τη μαθηματική κατάκτηση του Σαμπιονά

Έξαλλος ο Τούχελ στην Παρί

Για τρίτο σερί παιχνίδι στο Σαμπιονά η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο στη Γαλλία και ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ, έγινε έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του.

Μετά την ισοπαλία (2-2) με το Στρασβούργο και την βαριά ήττα (5-1) από τη Λιλ την περασμένη Κυριακή, χθες οι Παριζιάνοι έχασαν εκτός έδρας και από τη Ναντ με σκορ 3-2 και ο 45χρονος τεχνικός έβγαλε… στη σέντρα τους ποδοσφαιριστές του.

«Απέναντι στην Ναντ παίξαμε πολύ άσχημα και δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι, θα μπορούσαμε να χάσουμε ακόμα και με 4-1 ή 5-1. Ήταν μία ήττα εντελώς διαφορετική από εκείνη που κάναμε κόντρα στην Λιλ. Δεν ήμασταν συμπαγείς, δεν γίναμε ποτέ επικίνδυνοι για τον αντίπαλο. Υπερασπίζομαι πάντα τους παίκτες μου αλλά αυτή τη φορά δεν μπορώ να το κάνω», είπε αρχικά ο Γερμανός.

Όταν ρωτήθηκε, μάλιστα, για την απουσία του Κιλιάν Εμπαπέ από την αποστολή, ο Τούχελ απάντησε: «Είναι δικές μου επιλογές και δεν οφείλω εξήγηση σε κανέναν, είναι θέμα δικό μου το πώς θα διαχειριστώ συγκεκριμένες καταστάσεις».

Επόμενο παιχνίδι για την Παρί Σεν Ζερμέν είναι αυτό κόντρα στην Μονακό την προσεχή Κυριακή (21/04) για την 33η αγωνιστική της Λιγκ 1, όπου οι «πρωτευουσιάνοι» θα θέλουν τη νίκη για να πανηγυρίσουν το όγδοο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και δεύτερο σερί.