O Τουρέ δεν το βάζει κάτω: «Μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο μέχρι...»

Ο 35χρονος πρώην μέσος του Ολυμπιακός εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει σε μία νέα ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα

O Τουρέ δεν το βάζει κάτω: «Μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο μέχρι...»

Τον επόμενο «σταθμό» της ποδοσφαιρικής του καριέρας συνεχίζει να αναζητά ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος αποχώρησε από τη χώρα μας και τον Ολυμπιακό τον περασμένο Δεκέμβρη.

Σε δηλώσεις του στο «Canal+» ο Ιβοριανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα σκεφτεί τον μελλοντικό του προορισμό.

«Κανείς δεν θα με αναγκάσει να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο. Απλά αποφάσισα να πάρω λίγο χρόνο για μένα. Δεν είναι ακόμα ώρα για να αποσυρθώ. Σκέφτομαι πως μπορώ να παίξω για ακόμα 2 ή 3 χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά ο 35χρονος.

Στη συνέχεια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την πορεία του σε ομάδα εκτός Ευρώπης: «Γιατί όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στην Ασία; Θα πάρω το χρόνο να σκεφτώ και να δω τι θα αποφασίσω την επόμενη σεζόν».

Όταν ρωτήθηκε την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Η απόφαση να επιστρέψω ήταν συναισθηματική. Όταν έφυγα από εκεί το 2006, ένιωσα ότι είχα προδώσει το κλαμπ και τους οπαδούς. Όταν μου παρουσίασαν το πρότζεκτ τους, συμφώνησα αμέσως. Όταν κατάλαβα ότι δεν προχωρούσαν τα πράγματα, δεν θέλησα να κάνω την κατάσταση πιο δύσκολη και ζήτησα να χωρίσουν οι δρόμοι μας».