Επίσημο: Γιόβιτς τετραετίας στην Άιντραχτ!

Η ομάδα της Φρανκφούρτης απέκτησε τα δικαιώματα του νεαρού στράικερ από τη Μπενφίκα, καθώς ο παίκτης έριξε... πόρτα σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου.

Επίσημο: Γιόβιτς τετραετίας στην Άιντραχτ!

Τι και αν ο Λούκα Γιόβιτς είχε προσελκύσει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου;

Η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει «κάτοικος Φρανκφούρτης» ήταν ξεκάθαρη και με δεδομένο ότι ο τεχνικός της Άιντραχτ, Άντι Χούτερ, ήθελε επίσης διακαώς να διατηρηθεί στις τάξεις του συλλόγου, ο 21χρονος Σέρβος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη γερμανική ομάδα μέχρι το 2023!

Η Άιντραχτ έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του Γιόβιτς, την οποία προβλέπει το υπάρχον συμβόλαιο δανεισμού του παίκτη από τη Μπενφίκα, έτσι ο νεαρός στράικερ θα παραμείνει στη Φρανκφούρτη τουλάχιστον για τέσσερα χρόνια ακόμη.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το ποσό που κατέβαλλε η Άιντραχτ στη Μπενφίκα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή είναι 7 εκατομμύρια ευρώ! Το «ντιλ» επιβεβαίωσε επίσημα και το γερμανικό κλαμπ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.