Το ντεμπούτο του Νικολάου και η δήλωση για το μέλλον του

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Έμπολι και τόνισε πως θα δουλέψει σκληρά να γίνει καλύτερος.

Το ντεμπούτο του Νικολάου και η δήλωση για το μέλλον του

Το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Νικολάου έκανε την πρώτη του συμμετοχή στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Έμπολι. Ο 20χρονος στόπερ αγωνίστηκε στο εκτός έδρας 0-0 με την Αταλάντα και μάλιστα όπως μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα η απόδοση του ήταν αρκετά καλή.

Ο Νικολάου αντικαταστάθηκε στο 79’ της αναμέτρησης, διότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή με την Έμπολι, αλλά η δεύτερη του συνολικά στη φετινή σεζόν. Είχε παίξει και 90 λεπτά στον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Άρη Αβάτου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αταλάντα ο Νικολάου είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί η ομάδα μου πήρε ένα βαθμό σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Είμαι επίσης ευτυχής που έκανα ντεμπούτο στη Serie Α και θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι κάθε μέρα για να είμαι ισχυρότερος», ήταν τα λόγια του.

Θυμίζουμε πως ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έχει παραχωρηθεί δανεικός στον ιταλικό σύλλογο από τον Ολυμπιακό. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες προβλέπει οψιόν αγοράς, την οποία φαίνεται δύσκολο να ενεργοποιήσει η Έμπολι. Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2021.