O Ρότζερς θα αποφασίσει για τον Σλιμανί

Ο προπονητής της Λέστερ δήλωσε ότι θα αξιολογήσει τον Ισλάμ Σλιμανί πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση για δανεισμό ή πώλησή του.

O Ρότζερς θα αποφασίσει για τον Σλιμανί

Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς αποκάλυψε ότι ο Ισλάμ Σλιμανί ο οποίος είναι δανεικός στη Φενέρμπαχτσε θα αξιολογηθεί πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση για μετακίνησή του.

Ο 30χρονος Αλγερινός επιθετικός δόθηκε πέρσι το καλοκαίρι δανεικός στη Φενερμπαχτσέ όπου όμως δεν έχει παίξει ένα ματς από τον Φεβρουάριο και σε 25 ματς έχει σημειώσει μόλις πέντε γκολ σε 25 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός, όπως και η Σπόρτινγκ, έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, με τη μορφή δανεισμού από τη Λέστερ. Το συμβόλαιο του Σλιμανί λήγει το 2021 αλλά αποφάσεις για το μέλλον του παίκτη θα ληφθούν στο τέλος της σεζόν.

Ο Ρότζερς που ανέλαβε καταμεσής της σεζόν και δεν έχει δει από κοντά τον Σλιμανί δήλωσε ότι πρέπει να τον τσεκάρει μετά την επιστροφή του από την Τουρκία πριν αποφασίσει για το μέλλον του.

«Είναι προφανές ότι ήταν δύσκολο γι αυτόν και, ακούστε, μερικές φορές απλά τα πράγματα δεν πάνε σε ένα κλαμπ. Είμαι σε συζητήσεις με τον διευθυντή ποδοσφαίρου όσον αφορά όλους τους δανεικούς παίκτες. Ο Σλιμανί είναι ένας από τους παίκτες που πρέπει να κοιτάξω και να αξιολογήσω» δήλωσε ο Ρότζερς...