Νικητής ο Μπα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του Αζαξιό (vids)

Βασικός ο στόπερ της ομάδας του Πειραιά στη νίκη με 1-0 της Γκαζελέκ επί της συμπολίτισσας της.

Νικητής ο Μπα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του Αζαξιό (vids)

Το μεγάλο ντέρμπι του Αζαξιό έκλεψε την παράσταση στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Η Γκαζελέκ Αζαξιό φιλοξένησε την Αθλέτικ Κλαμπ Αζαξιό. Ένα ματς που η ένταση και τα νεύρα είναι τεντωμένα, αφού η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη.

Για τον Ολυμπιακό είχε ενδιαφέρον αυτή η αναμέτρηση, αφού στην Γκαζελέκ Αζαξιό αγωνίζεται ο Ουσεϊνού Μπα. Ο στόπερ που ανήκει στους Πειραιώτες και παίζει εκεί με τη μορφή του δανεισμού. Η Γκαζελέκ νίκησε 1-0 και έκανε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Μάλιστα με αυτή τη νίκη προσπέρασε τη μεγάλη της και μισητή αντίπαλο την Αθλέτικ Κλαμπ Αζαξιό. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 71’ ο Αρμάν. Πρωταγωνιστής και στο μεγάλο ντέρμπι του Αζαξιό ήταν ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του.

Με αυτό το παιχνίδι η Γκαζελέκ Αζαξιό μετράει τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα. Πρόκειται επίσης για το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα του Ουσεϊνού Μπα διατήρησε το μηδέν στην άμυνα, ενώ στο προηγούμενο εντός έδρας ματς είχε νικήσει με 1-0 της Λανς.

Δείτε τον Ουσεϊνού Μπα (19) και τους συμπαίκτες του να αποθεώνονται από τους οπαδούς της Γκαζελέκ Αζαξιό.

Στο μεταξύ μετά το τέλος της αναμέτρησης προκλήθηκε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, αλλά μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.