«Σφήνα» της Ρόμα για Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι εδώ και καιρό ελεύθερος αλλά και περιζήτητος καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον διεκδικούν. Μία από αυτές είναι και η Ρόμα σύμφωνα με ιταλικό ΜΜΕ.

«Σφήνα» της Ρόμα για Μουρίνιο

Μετά τους Αντόνιο Κόντε και Μαουρίτσιο Σάρι που διεκδικούν θέση για τον πάγκο της Ρόμα, το όνομα του Ζοζέ Μουρίνιο ήρθε να συμπληρωθεί στη λίστα των Ρωμαίων.

Βέβαια, το ερώτημα που «βασανίζει» τους φανς του αλλά και το φίλαθλο κοινό, είναι ποιανής ομάδας το «τιμόνι» θα αναλάβει ο Πορτογάλος τεχνικός. Πάντως, η τελευταία πληροφορία είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Μαριάντζελα Πίρα του ιταλικού «Sky Sport», στο παιχνίδι της απόκτησής έχουν μπει… ζεστά οι «τζιαλορόσι» (το αποκάλυψε στη σελίδα της στο Twitter) με τους ανθρώπους των Ρωμαίων να κάνουν τηλεφώνημα στον «special one» για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του αναφορικά με ενδεχόμενο συνεργασίας.

Πάντως ο Μουρίνιο μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός πως τον κυνηγάει και η Ίντερ με την οποία έχει εξαιρετικές σχέσεις από τη θητεία του στο «Μεάτσα» τη διετία 2008-2010.